Testni center SOPI

Sopi d.o.o.

Pred začetkom serijske proizvodnje na prototipnem orodju, naredimo vzorčni izdelek, ki ustreza vašim zahtevam in pričakovanjem. Na njem se naredijo celotni popravki in spremembe. Preden vam dostavimo serijsko orodje, je le ta testiran v našem testnem centru. Vsako orodje gre skozi obsežen postopek vzorčenja, kjer so preverjeni in optimizirani vsi parametri brizganja, ki nudijo najboljši končni izdelek. Preverjeno orodje omogoča stabilnejši proces, večjo učinkovitost in kakovost v proizvodnji.

Svetovanje

Pomoč

Težave in nevšečnosti v proizvodnem procesu, se na žalost pojavljajo v vsaki proizvodnji. Pomagamo vam diagnosticirati  težavo, jo analiziramo in vam ponudimo rešitev, ki vam bo prinesla nemoten proces v proizvodnji.

Nudimo vam svetovanje, tehnološke nasvete in kakršnokoli drugo pomoč, ki jo potrebujete s področja orodij za brizganje plastike ali sestavljalnih strojev. Svetujemo vam pri uvajanju novih projektov-izdelkov na trg, izbiri materiala, itd. Podpora našim strankam je na voljo od začetka projekta in dokler niste zadovoljni z rezultatom.

Popravilo in vzdrževanje orodij

Sopi d.o.o.

Če želite optimiziran in stroškovno učinkovit proces, morate poskrbeti, da so vaša orodja dobro vzdrževana. V nasprotnem primeru se lahko soočate z zamudami pri dobavnih rokih in neskladnimi izdelki. Naši sodelavci lahko vaša orodja preverijo, popravijo, nadgradijo in prilagodijo, glede na zahteve, ki jih imate. Vsa popravila in vzdrževanje, ki je na orodju narejeno, je skrbno dokumentirano. omogočamo pa vam tudi, izdelavo predlogov za preventivno vzdrževanje in odpravljanje težav.

Rezervni deli

Če potrebujete rezervni del za vaš orodje ali sestavljani stroj, vam ga lahko priskrbimo in namestimo za vas; rezervni del, pa lahko za vas izdelamo tudi po naročilu po konkurenčnih dobavnih rokih in ceni.

Montažni stroji

Učinkoviti in hitri montažni stroji

Našim kupcem zagotavljamo proizvodno linijo za pakiranje ali sestavljanje izdelkov. Tesno sodelujemo z različnimi proizvajalci strojev za pakiranje in sestavljanje izdelkov, da vam lahko zagotovimo najbolj optimizirane rešitve na ključ, z dodano vrednostjo. Zagotavljamo vam stroškovno učinkovite in hitre montažne stroje, ki omogočajo takojšen rezultat v vaši proizvodnji.

Kontakti

SOPI d.o.o.
Kamniška cesta 24, 1235 Radomlje,
Slovenia, EU
Tel: +386 831 93 86
Fax: +386 831 93 87
E-pošta: office.slovenia@sopi-closures.com
Web: www.sopi-closures.com

O podjetju

Leto ustanovitve: 2006
Naziv banke: Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana
Naslov banke: Trg republike 2, 1520 Ljubljana, Slovenija, EU
SWIFT/BIC: LJBASI2X
IBAN: SI56020240255590497
Matična Št.: 2182483000
Davčna Št.: SI29530636

Zaposlitev

Pridružite se naši ekipi

V podjetju verjamemo, da so ljudje naša največja vrednost. Še več, raznolikost naših zaposlenih je ena od naših ključnih prednosti. Iščemo talentirane, izkušene in strastne ljudi, ki bi se želeli pridružiti naši ekipi in začeti kariero pri Sopi. Vabimo vas, da vnesete svoje podatke v spodnji obrazec in priložite svoj življenjepis.

Novice

Sed non mauris vitae erat consequat auctor in elit. Class aptent tociosqu.

Preberi več

Galerija slik

Sed non mauris vitae erat consequat auctor in elit. Class aptent tociosqu.

oglej si galerijo

Video vsebine

Sed non mauris vitae erat consequat auctor in elit. Class aptent tociosqu.

oglej si posnetke