O nas

Sopi d.o.o.

V podjetju se ukvarjamo z razvojem, proizvodnjo in prodajo izdelkov iz plastičnih mas. Specializirani smo za tehnične rešitve s področja plastične embalaže za kemično in živilsko industrijo ter industrijo s področja osebne nege. Vzporedno z lastno proizvodnjo nudimo izdelavo orodij za brizganje plastičnih mas-od ideje, razvoja do končnega izdelka. Danes je na trgu prisotna sestavljena plastična embalaža, kar pomeni, da pokrivamo tudi segment sestavljalnih oz. montažnih strojev.

sopi logo

Stalni razvoj in prisotnost na trgu, nam omogoča hiter odziv podkrepljen s konkretnimi rešitvami, ki kupcu omogočajo realizacijo idej. Ko smo leta 2006 vstopili na mednarodni trg, smo si zamislili podjetje, s katerim bi sami radi sodelovali. Rezultat takšnega razmisleka, je celotna ponudba in podpora našim kupcem na enem mestu. Trenutno kupce podpiramo s treh skladiščnih lokacij v Evropi (Slovenija, Nizozemska, Anglija).

Prednosti sodelovanja

Imamo izkušnje, znanje, kapaciteto in tehnike za izdelavo, popravilo, optimizacijo in vzdrževanje visoko kakovostnih orodij in montažnih strojev. Napi zunanji partnerji in lastni oddelek za raziskave in razvoj, vam bodo pomagali najti optimalno in stroškovno učinkovito rešitev za vaš izdelek.  Če potrebujete pilotsko, serijsko ali modularno orodje ali montažni stroj, smo pravi naslov za vas. Nudimo tudi popravila že obstoječih orodij in rezervne dele za orodja.

Ponujamo široko paleto proizvodnih tehnologij in rešitev s področja izdelave orodij, montažnih strojev in razvoja novih izdelka:

Kontakti

SOPI d.o.o.
Kamniška cesta 24, 1235 Radomlje,
Slovenia, EU
Tel: +386 831 93 86
Fax: +386 831 93 87
E-pošta: office.slovenia@sopi-closures.com

O podjetju

Leto ustanovitve: 2006
Naziv banke: Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana
Naslov banke: Trg republike 2, 1520 Ljubljana, Slovenija, EU
SWIFT/BIC: LJBASI2X
IBAN: SI56020240255590497
Matična Št.: 2182483000
Davčna Št.: SI29530636